Kurser

Vi har håller bland annat uppskattade kurser i filmskådespeleri och hur man skriver filmmanus.

Kurs i filmskådespeleri

Intensivkurs i filmskådespeleri. Kursen blandar praktiska övningar med tekniker för filmskådespeleri, gästföreläsare, grupparbete och filminspelningar. Man får också lära sig att arbeta bakom kameran. Ingen erfarenhet krävs.

Kurs i method acting

I den här kursen fördjupar vi oss i method acting och de tekniker som används av många filmskådespelare idag. För att gå kursen krävs att man behärskar grunderna i filmskådespeleri genom att ha gått vår kurs i filmskådespeleri eller att man har motsvarande erfarenhet.

Workshop med Hollywood-skådisen Marc Aden Gray

En intensiv workshop med Hollywood-skådisen Marc Aden Gray (som bl a varit med i The Matrix). Marc är en eftertraktad acting coach i LA och runt om i världen. Han gästar Cinemantrix med sin workshop, som går ut på att frigöra din skådespelartalang och ge dig en bättre teknik framför kameran.

Kurs i hur man skriver filmmanus

Den här kursen består av en dramaturgidel och två workshops. I dramaturgidelen får man lära sig hur man skriver intressanta karaktärer och håller publikens uppmärksamhet och i workshoparna guidar vi dig i att skriva ett filmmanus och ger dig löpande feedback på ditt skrivande. Cinemantrix avancerade workshop leds av Hollywood-författaren Soni Jörgensen och är godkänd av SFI för Fortbildningsstöd.

Kurserna hålls i vår studio vid Hötorget i Stockholm.

Vi håller dessutom individuell coachning inom både filmskådespeleri och hur man skriver filmmanus.

Hör gärna av dig till oss på info@cinemantrix.com eller 08-623 06 90 om du har några frågor kring våra kurser.